O knižní publikaci "Malá encyklopedie
českých a moravských vín"


Vážení čtenáři, milovníci vín,

na stránkách této knihy najdete prezentaci jednotlivých vinařství, jenž zde mohlo prezentovat nejvýše 9 druhů vín. Jedinou podmínkou bylo, aby se vína objevila na předvánočním trhu roku 2007.

Tato knižní publikace by Vám měla dát komplexní přehled o tom, co se právě na trhu s domácím vínem nachází. Vína jsou přehledně označena korunkami, v textu po nimi najdete potřebné analytické hodnoty i orientační cenu. Novinou letošního roku je podrobný senzorický popis nejlépe hodnoceného vína každého vinaře. Všechny čtenáře určitě potěší i zdokonalené rejstříky, které by měly výrazně usnadnit hledání konkrétního vína v knize.

Další z novinek je vyhodnocení "všelidového hodnocení" vín minulého ročníku Malé encyklopedie, které probíhalo na webovém portálu www.vinnysklep.cz Za uplynulých 9 měsíců jsme zaznamenali několik desítek tisíc hodnocení milovníků vín. Jsme moc rádi a určitě budeme pokračovat se stejnou nabídkou i v letošním ročníku.

Další podrobnosti o knize Malá encyklopedie českých a moravských vín II. naleznete na www.vinnysklep.cz

(Převzato z publikace „Malá encyklopedie českých a moravských vín“ od Branka Černého bližší informace též na www.vinnysklep.cz)

zpět na "Máme championa"