Čtyři horká želízka


S novým rokem 2008 přichází i nový ročník Salonu vín České republiky 2008. Podařilo se nám nejen obhájit, ale i rozšířit počet úspěšných vzorků vín, která obstála v nelítostném až bratrovražedném boji nejlepších českých a moravských vinařství. Naším velkým přáním bylo dostat alespoň jeden vzorek do této prestižní expozice. To, že mezi stovkou vyvolených vín budou naše čtyři horká želízka, předčilo naše nejodvážnější očekávání.

Toto jsou hrdí zástupci společnosti Vinum Moravicum a.s.

a budou náš region po celý rok reprezentovat v nádherných sklepních prostorách barokního zámku ve Valticích, ve kterém sídlí expozice Salon vín České republiky.

Radost z tohoto mimořádného úspěchu v tak krátké vinařské firemní historii je zvýrazněna skutečností, že stejně jako loni, i letos se do této přehlídky vín dostal náš Ryzlink rýnský, což je krásným důkazem toho, že tato odrůda právem patří do bzenecké oblasti, ve které dosahuje výjimečných kvalit.

Přejeme Vám našim zákazníkům a fandům vín Vinum Moravicum a.s. mnoho krásných chuťových zážitků nejen s oceněnými víny titulem Salon vín České republiky 2007/2008, ale i s dalšími víny z naší pestré kolekce.


zpět na Salon vín 2008